Santral+90 272 411 2047

Hoşgeldiniz. Bugün

Belediyemiz Yörenin En Büyük Parkını Açtı!

Ana Sayfa » Haberler » Belediyemiz Yörenin En Büyük Parkını Açtı!

Belediyemiz Yörenin En Büyük Parkını Açtı!Belediyemiz tarafından yörenin en büyük parkı ve piknik mesireliği açıldı!

Belediye Başkanımız Ayhan Gönüllü;
“Biz bu göreve talip olduğumuzda yöre halkına ve ilçemize hizmet sözü vermiştik.O verdiğimiz sözleri bir bir ve emin adımlarla gerçekleştiriyoruz.Başmakçımızda halkımızın oturup dinlenebileceği, ailecek piknik yapabileceği bir parkımız yoktu. Eski belediye binasının önündeki kısıtlı alanda vatandaşlarımız dinlenmeye çalışıyorlardı.Şimdi Başmakçı’ya kazandırdığımız bu yeni parkın yöremize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bir park alanında olması gereken her şey mevcuttur.Dinlenme alanları,mesirelik yerleri, piknik alanları, çocuk oyun bahçeleri ve bisiklet yolu belediyemizde yapılmış olup vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. İlçemizde devam etmekte olan alt ve üst yapı için halkımızın şimdiye kadar gösterdiği sabır ve destekleri için de ayrıca teşekkür ediyorum. Başmakçı’yı hak ettiği yere getireceğimizi söz vermiştik.Vatandaşa hizmetimiz devam edecektir.” dedi.

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”Başmakçı Belediyesi Yörenin En Büyük Parkını Açtı”]

23 Haziran 2015

İlgili Terimler :